Det var så länge sen det

När vi ändå var igång och uppe så gick vi till öppna förskolan efter att ha lämnat Lamija i skolan, vi har inte varit där på evigheter. Amelie var lika trevlig som vanligt, synd hon inte öppnar en förskola.


Det blev sång, lite pyssel och fika där (Vedad inte jag) och vid 11:50 gick jag upp till min barnmorska från graviditeten med Vedad och bokade tid nästa vecka. En sak jag måste ta tag i, det kanske blir bättre med min viktnedgång efteråt.

När vi kom hem var det dags för Vedad att sova, jag la honom i vagnen för att jag tyckte han kunde passa på och sova ute i det härliga vädret. Under tiden han sov fick jag ringa runt lite olika ärenden.

Tandläkartid

Idag blev det ingen sovmorgon, jag fick gå upp till och med innan Adis som skulle jobba.

Lamija hade tandläkartid och eftersom Adis jobbade fick jag gå upp tidigare för att göra mig i ordning innan Vedad skulle upp. 

När jag blev klar hade Vedad varit vaken en stund så jag gick in till honom och gjorde honom i ordning, Lamija var redan klar.


Duktig tjej var hon idag, dock tyckte Vedad att det var tråkigt att vara där.

Hon lagade en tand idag utan bedövning och ska laga en till i juni med bedövning, ska bli kul att se hur denna läkaren är med tanke på att den förra gjorde inget på fyra gånger eftersom hon visade henne nålen till bedövningen som är ca 10 cm lång... även en vuxen skulle tycka det var obehagligt.Taggar: fixa tänderna, tandläkaren, tandläkartid, tänder;

Besök hos mjölkbonden och pizza

Idag blev det ett besök hos mjölkbonden för att köpa lite mjölk, närmare 20 liter. Jag köpte både till mig och mamma, fick låna dunkar av Khulud. 
 
 
När jag kom hem satte vi igång med att göra ost samtidigt som vi gjorde pizza till kvällsmat.
 
För min del blev det LCHF pizza utan botten, riktigt gott var det.
 
 
Nu har osten runnit av och ska stå i tre dagar. Hur man går till väga hittar ni här Hemmagjord halloumi.