Min lilla buse

Idag och igår var Vedad på förskolan, han är där väldigt sällan så lämningarna har varit väldigt jobbiga de senaste gångerna. 

Idag och igår  har det varit en jättejobbig lämning, han började gråta redan när han såg att jag svängde in till förskolan. När vi gick in på gården började han hålla mig hårdare och till slut kramade mig och ville inte släppa. Han började gråta mer och mer och när jag sa hejdå så vinkade han till fröken och inte till mig. 

När jag började gå mot dörren då började han skrika och hon bar in honom i köket. Jag hörde honom gråta ända bort till parkeringen. Det gjorde ont i mitt mammahjärta, idag hatade jag att jag var tvungen att jobba och att jag inte kunde gå tillbaka och hämta honom.
 
När jag hämtade honom igår var han nog världens gladaste unge, han han kramade mig och pussade hela tiden så det blev puss- och kramkalas när vi kom hem. Får se hur det blir idag efter hämtningen.
 
Lite bilder från igår när han skulle hem.Lyckan av att komma hem och pappas PS konsol ligger framme samt att grinden till ovanvåningen är öppen
Taggar: dagis, elodie details, förskola, hämtning, lämning;

Kommentera inlägget här :