Lamijas skolavslutning i Hembygdsparken

Idag var Lamija med på sin första skolavslutning, tyvärr blev den inte som hon tänkt sig för det ösregnade på morgonen men det blev en lyckad dag ändå.


Lamija gick upp klockan sju, jag fixade hennes hår och sedan klädde hon på sig. Gud så vacker hon är! 
Lockarna blev jättefina och hon var hur nöjd som helst, dock var det inte så behagligt att sova med dem men det gick sa hon.


Jag körde henne och Axel till skolan och sedan körde jag till affären för att köpa blommor, självklart skulle hon och mina brorsdöttrar få blommor när de slutar skolan. Emma ska börja på mellanstadiet i höst, Uma och Lamija i tvåan. Tiden går fort, våra barn är så stora nu.
 
Vid halv nio körde vi till Hembygdsparken för att hinna få en parkeringsplats, det skulle ju regna enligt väderappen så vi ville ha bilen nära. När vi kom dit började det småregna och nån minut senare började det ösregna. Vi var dygnsura och det blev genast kallt.
 

Tjugo över nio började barnen komma fram till Hembygdsparken för sin avslutning, vid den tiden de hade kommit fram hade Lamijas alla lockar försvunnit pga regnet så det kändes trist. So much trouble for nothing.
 
Programmet för avslutningen började och det var jättefint, ettorna framförde låten Baka en kaka till melodin "Bada nakna", en bra omgjord version kan jag tycka och barnen var oerhört duktiga och modiga som kunde stå där på scenen och sjunga framför så många människor.
 
När programmet var över så sa vi hejdå till fröknarna och sedan gav oss hemmåt för andra äventyr.
Taggar: avslutning, bada nakna, hembygdsparken, hembygdsparken i Ängelholm, lockigt hår, lågstadiet, mellanstadiet, skolavslutning;

Kommentera inlägget här :