Jag kan inte ta det lugnt

Hur mycket jag än vill ibland så kan jag inte ta det lugnt. 

Hade en jobbig dag på jobbet igår, sjukt mycket att göra inför midsommarmaten så jag hann inte ens ha en rast kl 11 när vi ska ha rast.

Midsommardukning made by me

Sen när jag fått sitta ner en halvimme på eftermiddagen så var det dags att gå över till andra avdelningen där jag skulle jobba till 18 men pga att personalen hade mycket att göra blev allt försenat så istället för 18 blev det 18:37. 

Inte nog med att jag hade så mycket att göra så var det sånt där äckligt kvavt väder hela dagen på jobbet. Var säkert över 30 grader i köken.

Jag var sjukt trött när jag kom hem, Vedad var supermammig och ville inte sova så det blev mys i den där värmen men tack och lov har vi aircondition så det fick gå igång och sedan en kall dusch på det blev en jättebra kombination.

Kvällen tillbringade vi hos Osama och Khulud, en mycket trevlig kväll med en massa skratt och god mat i underbar sällskap.

Idag har det varit jobb, blev 20 min övertid även idag men helt ok då jag bara jobbade tidigt pass. Dock var jag trött när jag kom hem sånjag slocknade som ett ljus i två timmar och sedan jag vaknade hae jag handlat, lagat mat och bakat till iftar i moskén ikväll. 

Cupcakes till dessert

Maten blev en enkel pastagratäng eftersom jag verkligen inte orkade på mig något mer omständigt.

Blev ett fruktfat med nektariner med

Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning till kvällen. Får se hur det blir med Vedad ikväll, hoppas det går lika bra som igårkväll.

Men först stryka kläderna som vi ska ha på oss. Take care!
Taggar: cupcakes, iftar, mat, middag, moské, muffins, pastagratäng, ramadan, värme;

Kommentera inlägget här :