Det kryper på hela kroppen

Förra helgen hittade myrorna vägen till köket där jag jobbar. Rummet som delade vägg med kök hade det kommit in myror på och efter ett litet tag hittade de vägen till köket och började med att erövra ett bord i taget. 
 
Eftersom jag inte varit där under veckan så har jag missat resten av erövringarna. 
 
Igår när jag kom fanns det bokstavligen myror överallt i alla skåp så jag började med att torka av alla synliga ytor men myrorna gav sig inte. Efter att ha serverat klart frukosten satte jag igång med mitt utvisa myrorna ur köket mission. 
 
 
 
Det kändes som om de kröp på mig hela tiden, tog ett tag efter att jag kom hem för den känslan att gå bort. Nä, nu kom den känslan igen.
 
Jag tog till vara ett gamalt husmors knep, nämligen salt. Jag började med att hälla lite salt runt skåpen där bänken är. Efter att ha hällt saltet torkade jag bort alla myror där och torkade igen alla ytor med varmt vatten. Sen gick jag och höll på med annat. Upptäckte att det var bara några enstaka myror men inte så många så jag städade ur skåpen och hällde salt överallt. Efter det gick jag på lunch.
 
När jag kom tillbaka från lunchen kollade jag i skåpen och där var några men de var säkert kvar sedan innan. 
 
När jag skulle hem var det inte en enda myra kvar i köket runt skåp och så, på golvet på väg in från rummet var där några men det viktigaste är att jag lyckades utplåna dem ur skåpen där mat och dryck står.
 
1-0 till mig mot myrorna!
Taggar: husmorsknep, kryper på hela kroppen, myror;

Kommentera inlägget här :