Pokémon Go

Som de flesta så kör vi med Pokémon Go, vi tävlar jag och Vedad mot Adis och Lamija.

Än så länge är vi bara i stadiet då man fångar dem, eller rättare sagt vi har testat battle men har för svaga Pokémons så vi bara samlar än så länge.

Dessa har vi fångat och en del dubletter, vi spelar inte överdrivet utan lite då och då som vi gör ihop med barnen när vi är ute på vift.

Sköt om mig

När jag är i Bosnien så passar jag på att sköta om mig lite extra, jag gör ju sånt här i Sverige med men tycker det är kul att göra det i Bosnien med då det är så mycket billigare.

Jag har besökt tandläkaren, det kostar 250 kr för undersökning, ta bort tandsten och polering. Jag går till samma tandläkare sedan Lamija föddes och hon håller koll på mina tänder. Inga fel på dem, hon kommenterade detta denna gång att det är helt otroligt att mina tänder är helt utan hål eller några andra problem. Inte ens mycket tandsten hade jag trots att jag fastat (brukar bli mycket då annars).

Jag har även varit på ansiktsbehandling, också ett ställe där jag brukar gå. Det är så skönt att bli ompysslad, synd att det kostar så mycket här hemma för annars hade man gjort det oftare.

Fotbehandling har jag också hunnit med, det tycker jag är extra skönt. Brukar jag göra här i Sverige rätt ofta.

Gjorde även ögonfransförläggning, det var helt ok i början men när vi kom hem så började min allergi komma så jag drog ut dem. Det kliade hela tiden så jag får nu gå med små ögonfransar tills mina har växt ut.

Blev dock riktigt snyggt.

Fullt fart sen vi kom hem

Vi har gjort en hel del sen vi kom hem, därav tystnaden på bloggen.

Vi passar på att hitta på grejer med barnen medan Adis fortfarande är på semester. Sen blir det lite svårare då han måste jobba.

Jag kommer att skriva om vad vi gjort, tar lite tid då vi har att göra hela tiden. Kan bara avslöja att vi har alla fått en massa färg.

Mina godingar ❤️