Familjedag, besök hos vänner och städning

Söndagen spenderades i familjeanda. 
På morgonen hade vi mysstund alla i familjen och sedan fixade jag min telefon, flyttade över 8000 bilder och 240 videos till datorn. Under tiden sov Vedad.

När Vedad vaknat hade vi alla gjort oss i ordning och sedan blev det en tur till IKEA för att käka lunch med mina föräldrar.


Efter IKEAs lunch blev det lite shopping och sedan fika innan vi skulle vidare. 

Vi fick åka till Väla snabbt också för Lamija hade smutsat ner sin tröja med lingonsylten och eftersom vi skulle till en kusin till Adis så ville jag att hon skulle vara ren.

Det blev en mycket trevlig kväll där, de hade en katt som barnen älskade att leka med.

Nät det blev Vedads läggdags pkte vi hem och jag tog tag i att fixa Lamijas garderob, det var ett bombnedslag där.

Stökigt

Tog mig tre timmar att göra i ordning allt, trodde det skulle gå fortare men icke så det blev inget mer än det gjort igår.Taggar: IKEA, fika, lunch, städning, väla;

LCHF och jobbet

Många tankar går igenom mitt huvud just nu inför jobbstarten och en av dem är det här med att få LCHF och jobb att funka ihop. 

Jag tycker det har gått bra, jag har vant mg vid det men nu ska det packas med mat varje dag för man kan inte ta något på vägen.Sen är det så att jag inte tycker om gårdagens mat såvida det inte är gryta och man kan inte ha med sig grytor till jobbet varje gång då det blir lite uttjatat. Att köpa mat på Lindhaga funkar inte heller då de öppnar 11:15 och min lunch börjar 11:00. 

Det blir extra kämpande med detta, förhoppningsvis kommer det funka men som nämnt så oroar jag mig. Taggar: jobb, lchf, lunchlåda, matlåda;

Fredagsmys hos vännerna

I fredags hade vi bestämt att åka till några vänner i Helsingborg. 

Efter den goda maten som väntade på oss efter uteaktiviteterna. 

Min man han kan!

Det var jättetrevligt hos dem, Vedad lekte med Emran och Lamija med Ajla. 

En annan familj som vi också känner kom också, de har en dotter på 1,5 månad. 


Taggar: fredagsmys;