MAM - babyprodukter

Mam Babyprodukter

Jag började använda MAMs produkter redan när jag fick Lamija, tycker att de är kanon. Deras flaskor var Lamijas favorit och nu äanvänder jag dem även till Vedad och har använt dem sedan han var tre dagar gammal. 

Han har inte haft magproblem pga flaskan, det har inte heller varit något problem med att skifta mellan flaska och amning vilket för mig betyder att det är en bra flasla. Nu har vi åtta stora och en liten flaska, sen är det bara att byta dinapparna när det är dags.

Säven napparna använder vi MAMs eftersom vi hade fått några i presentboxarna så vi passade på att prova med dem och han tog den med detsamma vilket var bra. Han har nu en kollektion (alla är inte med på bild) med olika nappar. Ett tag gick det bra enbart med de från 6 månader men nu kvittar det så vi kör med alla tre storlekar som vi har, 0-2 mån, 0-6 mån och 6+ mån.

Jag har även använt MAMs amningsnappar med båda barnen och jag tycker de är mycket bättre än de jag fick använda på BB.


Förutom att det är bra produkter som passar så är de även prisvärda. Sedan är de tillverkade så de är lätta att sterilisera, både flaskor och nappar. 

Hur man steriliserar MAMs produkter:
Singel napp

Dubbla nappar

Flaska

Jag rekommenderar verkligen MAMs babyprodukter, vi kommer att fortsätta med MAMs produkter.

Ingen lat söndag här inte

Lamija sov över hos mina föräldrar, sedan var hon hos min bror för att leka med tjejerna så jag och Adis och Vedad var hemma så vi passade på att städa, vi vill få undan vårstädningen.

Hela dagen har gått åt att sortera, slänga, torka, damssuga och fixa. En väldigt produktiv dag trots en liten bebis som just nu är inne i en mörk period enligt wonder weeks. Vill man så går det så klaga inte på att ni inte får något gjort pga bebis.

Lamija kom hem vid halv fyra, hon och min bror hade en del leksaker till avedad som han så småningom kommer att använda. Jag har nu torkat och tvättat det som behövdes och nu väntar vi på att då använda dem.

Till middag blev det lax med fetaost och pestoröra, potatis och kokta grönsaker. Väldigt gott, recept kommer inom kort.

Efter maten blev det mys med barnen och sedan den gamla hederliga traditionen att man måste bada för att välkomna den nya veckan ren och avkopplad. 

Nu på kvällen har vi kollat på tv, Lamija somnade tidigare trots att hon protesterade när vi sa att hon skulle lägga sig eftersom hon har påsklov just nu. Vi kollade på The Carbonaro Effect och sedan Criminal Minds och vi försökte kolla på Bloodline men Afis somnade som vanligt, jag ska också sova nu för imorgon ska vi på påskfest på öppna förskolan.

Lördagen tillbringades i familjens tecken

Efter min massage igår så var vi hemma allihopa, vi mysade och lekte.

Vid två tog vi en promenad med barnen, Lamija lekte i sandlådan med de nya leksakerna och Vedad sov.

I lekparken träffade vi grannen Bertil och hans sambo som var där med hennes barnbarn så det blev lite trevligt samtal med dem. På vägen hem ringde mamma och frågade om Lamija ville sova över eftersom de andra tjejerna skulle också sova och det ville Lamija självklart.

Hos mamma och pappa blev det middag, även min bror och svägerska var där.

När vi kom hem lekte jag lite med Vedad och sedan gjorde jag i ordning Vedads nya flaskor som jag fyndade 6 st för 100 kr av en som inte hade använt då bebisen vägrat.

Efter flaskorna så städade jag köket och tog tag i att stryka veckans laddning av tvätt.