Kvällens middag

Ikväll när Adis kom hem slängde jag snabbt ihop en kycklingwok.


Recept
Äggnudlar
Kyckling
Champinjoner
Paprika
Soja
Lökfond
Salt

Gör såhär:
1. Skär kycklingen i större bitar, krydda med lökfond, soja och salt.
2. Hacka grönsakerna i större bitar.
3. Stek kycklingen i lite smör. När den är klar ta ut den och stek grönsakerna i "saften". Blanda sedan i kycklingen och låt det stekas tillsammans.
4. Under tiden du steker så kan du koka nudlarna. När de är kokta blandar du dem med soja och lökfond och "steker" i wokpannan (går bra i vanlig panna med).

Servera med olika såser, tex sötsur chilisås.


Snödag efter skolan

Idag tog jag med pulkan och åklappen när jag skulle hämta Lamija i skolan. Jag smsade Emina och sa att jag hämtar Uma med så de kunde åka pulka och sen skulle vi äta pizza efteråt.


Kom tidigare så jag packade ner Lamijas jacka och finstövlarna och gick över till Umas klass och sa att hon skulle med mig och att hon skulle klä på sig för pulkaåkning när hon slutat.

Lamija och Uma
Uma

Lamija

Vedad sov hela tiden, han tycker verkligen om att vara ute i den kalla friska luften.


Vi åkte pulka i cirka en timme och när barnen från Vita Villan kom så var det dags för oss att bege oss mot pizzerian.

Det blev en 50/50 pizza till tjejerna, tonfisk och räkor ena delen och kebab andra. Tjejerna valde vatten istället för saft.
Till mig blev det tonfisk och räkor, gott var det och tjejer a uppskattade det båda.


Efter maten blev det en promenad hem. Tjejerna lekte, jag och Vedad mysade och han skötte magen utan att det gjorde ont för en gångs skull.

Även tjejerna mysade med Vedad



Internationell Swap

En kompis såg på ett forum ett Swap så hon fick idéen att vi skulle glra det, vi är några vänner runt om i världen så vi lottade ut vilka vem skulle få vem.

Jag fick en kompis som bor i Österrike så jag valde att köpa smycken och en ögonskugga. Hon fick sitt paket idag men mitt är fortfarande på väg.

Vänner är sylten på livets gröt.
It's the little things thst make life big.