Recept - Snittar

 
Laxsnittar
4 tunnbröd/tortillabröd
300 g kallrökt lax
200 g philadelphiaost
3-5 msk pepparrot (beroende på styrkan)
 
Hacka laxen i små små bitar, blanda med resten av ingredienserna och sedan bre tunnbröden.
Skär snittarna i ca 3 cm.
 
Kalkonsnittar
4 tunnbröd
300 g kalkon
200 g philadelphiaost
4 msk ajvar
 
Hacka kalkonen i små bitar, blanda sedan ihopa alla ingredienser och bre på tunnbrödet. Skär dem sedan 3 cm.
 
Tonfisksnittar
De gör jag med samma recept som jag har till tonfiskröran. 
Receptet hittar du här:
 Hemmagjord tonfiskröra på mitt sätt
 
Räksnittar
4 tunnbröd
150 g handskalade räkor
3 msk hackad gräslök och dill
0,75 dl majonäs
2 msk hackad purjolök
0,75 dl créme fraîche
2 msk röd kaviar
 
Blanda alla ingredinserna dagen innan och låt röran gotta sig över natten.
Bre på tunnbrödet och skär sedan snittar i 3 cm.
Taggar: fingermat, kalkon, kalkonrullar, lax, laxrullar, recept, recept kalkonsnittar, recept laxsnittar, recept snittar, recept tonfisksnittar, räkrullar, tonfisk, tonfiskrullar;

Kommentera inlägget här :