Shoppingdag med tjejerna

... och bebisarna. 

Dagen började med en resa till Väla Centrum med buss, precis när vi kommer in i bussem börjar det regna. Lamija har ingen aning om att hon inte försovit sig och vad som är planerat. 
På nästa hållplats kommer Daniela, Alma och Benjamin in och båda tjejerna är förvånade av att de sitter på bussen båda två. 


På vägen dit frågar de hundra gånger om vart vi är på väg men vi säger inget. 
När vi kommer fram är det blandade känslor men dessa känslorna går över till glädje när de får veta att de ska få shoppa.

Så vackra! 

Vi gick igenom några affärer och sen var det dags för killarna att äta. Vi gick till amningsrummet och tjejerna lekte medan vi gjorde vad vi skulle med killarna. 


Vedad var vaken länge så det var lite tufft eftersom han ville bäras men det gick bra ändå, jag hade bärsele med.


När vi gått nästan halva Väla var det dags för blöjbyte. Utanför toaletterna och amningsrummet fanns det en mini bil så tjejerna passade på att testa.


När vi kom till mitten så passade vi på att äta lunch, det blev kebab på Tre Spett. Riktigt gott var det, jag hade tur med Vedad där. Han somnade precis när jag satte mig ner med brickan och sov tills jag blev klar med maten. Skönt att äta i lugn och ro.


Efter maten gick vi igenom resten av Väla och sen blev det dags för glass innan vi åkte hem. Vi hann med bussen precis, tjejerna var väldigt trötta på bussen. Vedad åt och somnade men eftersom vi var vid dörren och han som körde bussen körde som en galning så vaknade han men klarade av resan glatt.
Det var skönt att man slspp byta bussar.Kommentera inlägget här :