Shoppingdag med tjejerna

... och bebisarna. 

Dagen började med en resa till Väla Centrum med buss, precis när vi kommer in i bussem börjar det regna. Lamija har ingen aning om att hon inte försovit sig och vad som är planerat. 
På nästa hållplats kommer Daniela, Alma och Benjamin in och båda tjejerna är förvånade av att de sitter på bussen båda två. 


På vägen dit frågar de hundra gånger om vart vi är på väg men vi säger inget. 
När vi kommer fram är det blandade känslor men dessa känslorna går över till glädje när de får veta att de ska få shoppa.

Så vackra! 

Vi gick igenom några affärer och sen var det dags för killarna att äta. Vi gick till amningsrummet och tjejerna lekte medan vi gjorde vad vi skulle med killarna. 


Vedad var vaken länge så det var lite tufft eftersom han ville bäras men det gick bra ändå, jag hade bärsele med.


När vi gått nästan halva Väla var det dags för blöjbyte. Utanför toaletterna och amningsrummet fanns det en mini bil så tjejerna passade på att testa.


När vi kom till mitten så passade vi på att äta lunch, det blev kebab på Tre Spett. Riktigt gott var det, jag hade tur med Vedad där. Han somnade precis när jag satte mig ner med brickan och sov tills jag blev klar med maten. Skönt att äta i lugn och ro.


Efter maten gick vi igenom resten av Väla och sen blev det dags för glass innan vi åkte hem. Vi hann med bussen precis, tjejerna var väldigt trötta på bussen. Vedad åt och somnade men eftersom vi var vid dörren och han som körde bussen körde som en galning så vaknade han men klarade av resan glatt.
Det var skönt att man slspp byta bussar.En jobbig dag

Sömnlösheten/många väckningar om natten hinner nog ikapp mig snart.

Jag har känt mig lat och trött idag men trots det så har jag hunnit med mycket. 

Efter pusskalaset med Vedad så gick vi och hämtade Lamija i skolan.


Lamija delade ut inbjudningarna till barnen, 22 inbjudningar i klassen och 6 st utanför. Blir en del.


Vi stannade en stund efter skolan så tjejerna fick leka och sedan fort hem för att göra klart middagen. 

Efter middagen åkte jag ock köpte cykel till Lamija, blev en begagnad Monark för 270 kr. Han som sålde ville bara bli av med den då de stod och tog plats i onödan.

Hann även med en promenad på kvällen med barnen.


Nu dags att nanna, mycket som händer imorgon.


1 km i hemmet

Alltså jag har inte ens gått till soptunnan men har redan hunnit gå en km, helt otroligt så mycket som jag hunnit med idav och klockan är inte ens tolv.

Har även hunnit gosa med denna sötnos.


Middagen står på spisen, två maskiner tvätt är igång och snart mot skolan för att lämna inbjudningskorten samt hämta Lamija.

Sedan när Adis kommer ska jag kolla på en cykel till Lamija, åka handla lite som jag behöver till hennes kalas och allt detta ska jag hinna med innan 19 för att Vedad ska sova kl 19:30-20. Vill även hinna med att bada honom.

Busy, busy!