95% avklarat

I februari när en kompis till mig lade upp den här bilden så tänkte jag "Kommer jag någonsin få ett positivt test så jag också kan glädjas över att ha kommit så långt i graviditeten?"

Nu är jag själv där, känns som om jag drömmer och vågar knappt tro att det är sant. Vill så gärna hålla i bebisen nu, vill få det bekräftat att allt det här som jag gått igenom är inte i onödan och att det verkligen är för ett barns skull jag har gått igenom allt.

Nu ligger jag i sängen med högt blodtryck, svullen som en gris, ont i bäckenet och ryggen och längtar som bara den efter att få hållani vårt andra mirakel.Ser du stjärnan i det blå...

Då var det dags för stjärnorna att åka fram i fönstren, jag lycksdes få upp tre stjärnor och två kulor.Jag hade nog hunnit få upp mer om det inte var för städningen av Lamijas rum, när jag väl såg hur den såg ut så kunde jag inte låta bli att börja städa.

Allt på plats - precis som jag vill ha det!

Nu är det i alla fall klart, två stjärnor som ska upp invatdagsrummet och sen är det klart. Jag är dödstrött nu i alla fall, tur att man inte ska upp tidigt imorgon.


Dagens inköp

Idag när vi var på julskyltningen så handlade jag lite, tänkte passa på när jag ändå var på stan.

Först och främst så har jag en "tradition" att köpa en dörrkrans på julskyltningem eftersom de är så bra att de varar ända till maj. Köper oftast nån som inte är helt julig så man kan ha den längre.

Årets dörrkrans

Sen så var vi på Åhlens innan julskyltningen började eftersom vi kom lite för tidigt pga parkeringen. 

Hittade denna fina klänning, bilden gör den inte rättvisa. Och tyget är så mysigt.

Klänning från Åhlens 299 kr och amningslinnen från H&M 199 kr för två

Sen var vi även på H&M bara för stt köpa amningslinnen, hittade dessa två och resten får jag avvakta med. 

Lamija fick äntligen köpa kaninen som hon har tjatat om sedan i somras, en söt liten kanin till hennes lillebror.