Paus

Det blir helt enkelt en liten paus i bloggen eftersom jag har ont om tiden.

Ha det bra alla

Kram kram

Överraskningsresan till Sarajevo del 1

Då jag inte har hunnit skriva på ett tag så tänkte jag att jag kunde göra det nu lite. Orkar inte sova än så jag tänkte passa på.


Den 4 maj åkte vi till Sarajevo via Belgrade. Det var nästan ingen som visste om det då vi planerade att överraska mina svärföräldrar och mina föräldrar som hade åkt dit två veckor innan. Detta pågrund av Lamijas födelsedag.
Planet var typiskt nog en timme sen så vi landade i Belgrade vid 18:20 så det var raka vägen ut då vi hade bara våra cabinebags med oss. Min kusin väntade på oss där så vi satte oss i bilen och påbörjade vår fem timmars lång resa mot Sarajevo. Det var rätt kul, man var ju hur spänd som helst eftersom man ville veta hur de skulle reagera när vi kom.


Vi kom fram vid tolv på natten, vi bad min kusin stanna vid ett annat hus eftersom min svärfar reagerar alltid när någon stannar framför deras hus. Så vi gick upp till dörren och knackade, efter ett tag hörde vi Adis syster fråga "Vem är det" och då säger han "Hare", en kusin till honom. Då frågar hans syster ígen vem är det, hans pappa står då också vid dörren men ingen öppnar, och Adis envisas med att säga "Hare", då säger hans syster "Pappa, öppna inte det är inte Hare. Jag har precis pratat med honom." Men tills slut öppnar hans pappa dörren och tappar hakan, hans syster upptäcker att det är vi och börjar skrika så hans mamma också kommer till dörren. Skitglada var de.


Vi var uppe till halv två, jag meddelade mina vänninor att jag kommit och vi bestämde fika nästa dag. Sen när vi lade oss somnade jag med en sorts lättnad och belåtenhet.


Fortsättning följer...


Att man orkar

Lägg inte er i sånt som inte angår er och bry er inte så mycket om vad jag tycker och tänker. Fattar onte hur ni har tid till det :/// Täbk vad världen skulle vara bättre om alla skötte sitt istället för att kolla på andra...