Not this shit again...

Den här veckan började inte bra, i natt hostade jag jätte mycket, jag trodde nästan att jag skulle hosta upp mina lungor eller att mitt huvud skulle sprängas. Jag visste redan när jag vaknade att jag inte mådde bra men jag tänkte jag skulle klara av att jobba men ack vad jag hade fel.
Vid den tiden jag skulle ha lunch mådde jag så dåligt att hela köket snurrade och jag hade feber så jag sa till the big boss att han fick ringa in någon till avdelningen för att jag mådde inte bra. Först så säger han att det inte går att lösa eftersom de hade ingen att sätta in, sen provade han några olika sätt och till slut så fann han ett.
Jag mådde så dåligt att jag körde inom akuten men tyvärr så har de inga allmän medicin läkare, det är bara specialister så i fall jag ville bli undersökt av läkaren så fick jag åka in till Helsingborg eller ringa min husläkare.
Jag ringde husläkaren ett x antal gånger men jag kom inte fram, jag provade igen när jag väl var hemma och då kom jag fram men det spelade inte så stor roll eftersom de hade inga tider för dagen och om jag skulle boka akut till imorgon så är jag tvungen att ringa samma dag, hon sa även att jag skulle ringa bland de första eftersom det inte var många tider kvar och alla var på eftermiddagen.
När jag var klar med samtalet så åkte jag till Maxi för att köpa något mot hostan och samtidigt handla lite mat.
Köpte även C-vitamin brustabletter och en massa frukt, vi måste bättra på vår immunförsvar, både jag och Adis
Vi hade gäster på G ikväll, vi kunde inte avboka så sent så de fick komma ändå. Det var trevligt. Vi fick en jättefin orkide i en hög rosa vas, perfekt för vardagsrummet och den hittade jag plats till väldigt fort.
Nu sitter jag här och känner mig jätte trött så jag ska nog lägga mig nu, orkar inte mera och jag måste ändå gå upp klockan 6 för att ringa till jobbet för att säga att jag inte kommer imorgon heller eftersom hon som ordnar med personalen hade redan stuckit.
Efter det ska jag sova lite till för klockan åtta prick måste jag ringa till husläkaren och förhoppningsvis boka en tid till läkaren. Jag måste få prata med en läkare eftersom jag mår förjävligt milt sagt.
Ha det bra nu alla

Snart är denna veckan över

har gjort en massa idag... i vårt hem finns inte ett enda plagg som behöver strykas =) Jag har strukit runt 50 skjortor idag, ett x antal tunikor/klänningar och tröjor... plus våra sängkläder och Lamijas... våra har jag bytt men inte Lamijas eftersom hon redan sover så det får bli imorgon...
nu är det kudden som kallar....
Natti natti allihopa, vi ses nästa vecka ;)

Lördag och söndag

Vaknade i går med enorm huvudvärk, varm i hela kroppen så jag tog tempen och det visade 38,6 grader. Fy fan tänkte jag, inte igen. Jag kunde knappt andas för näsan var täppt igen och jag hade svinont i halsen.
Glömde nämna att min kusin och hans kompis följde med hem på fredagsnatten så de sov över i sofforna. Så jag tog lite längre tid på mig med att stiga upp ur sängen, jag mådde milt sagt skidåligt. När jag gick upp hade de redan gjort upp planer för dagen, förresten så var det mamma som väckte. Hon sa att de tog med Lamija till Trelleborg, till några släktingar som de skulle med till så det innebar att jag och Adis hade hela dagen för oss själva vilket hade varit mycket roligare om vi hade mått bra eftersom han också mådde dåligt.
Vid två tiden åkte vi ner till stan för att hämta bilen så vi körde inom Netto för att handla och på McDonalds för att köpa käk. När vi väl hade käkat kände jag mig som svagast så jag kollade tempen, ju då hade jag 39,5 grader... så jag tog två Panodil Zapp och la mig ner för att kolla på film, inte hann jag se mycket innan jag deckade, sov i några timmar och när jag vaknade var febret inte nere ännu. Kämpade i ett antal timmar till med febret innan de gick ner lite. Det gick ner vid midnatt och då blev jag lite piggare.
Eftersom vi håller på med ovanvåningen så påbörjade jag med våra kläder, den ena garderoben på ovanvåningen är ju klar så man kan fylla den nu så jag tänkte jag kan börja med det i alla fall, kollade på en massa tjejfilmer medans jag vek och strök kläderna. När jag väl bestämde mig för att sova så var klockan 2:48, shit tänkte jag men jag hade inte problem med att somna i alla fall ;)
Väl imorse när jag vaknade så var det telefonen igen, denna gången var det pappa för att se hur vi mådde och för att se om vi skulle göra något på ovanvåningen idag men det blev inte av eftersom vi inte mådde bra så kom han bara hem med Lamija och tog lite verktyg med sig som vi inte behövde längre här.
Har myst med lilla sessan, vikt lite mera kläder, tvättat lite kläder... vilat och nu har vi precis ätit kvällsmat och snart är det dags för Lamija att sova.
Min man gjorde kvällsmat, det var ajvarkryddad helstekt kyckling med vegetakryddade potatis och så hade jag Philadelphiaost och ketchup till... det var super gott...
Nä nu måste jag fixa det sista med kläderna som är kvar, sen är det dags att natta tösen och förbereda kläder till dagis imorgon samt jobb i mitt fall (i fall det inte blir sämre med mig eftersom jag har hostat hela dagen som bara den)
xoxo See you all ;)