Ny vecka, nya tag...

Sitter i soffan och typ väntar tills klockan blir tio så jag kan gå och lägga mig, tittar på CSY NY på femman så länge.

Idag jobbade jag från nio till kvart i sju, jag hatar verkligen måndagar eftersom det är för länge att jobba och stå på benen nästan hela tiden.


Efter jobbet drog jag till mina föräldrar, kollade på lite resor till Turkiet. Mina föräldrar ska ju dit och vi ska nog också men detta är i höst.


När vi kom hem blev det myspys med Lamija, hon var extra mysglad idag och det älskar jag, hon fick vara uppe lite längre än vanligt för att annars träffar jag henne inte så mycket när jag jobbar till kvart i sju.


Och som jag nämnde tidigare så sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio så jag kan lägga mig och sova eftersom jag är väldigt trött.


Jag känner mig utmattad, kanske därför som jag inte har så mycket ork att skriva mera också.


Imorgon är det mycket som skall göras, på onsdag ska en mäklare komma och värdera huset. Gud vad spännande det ska bli, jag är nyfiken på att vad han kommer att säga eftersom han vet hur huset har sett ut innan och hur det ser ut nu, vi valde samma mäklare ;)


Imorgon får jag även upp lampan i köket, så ni får se den också ;) Den är så snygg =)


Nää nu ska jag lägga mig... orkar inte vänta mera, ska läsa lite också så jag somnar ännu fortare.


Gott natt mina söta läsare


Då var denna helgen över...

... och jag har inte haft inspirationen för bloggen men jag får väl skriva lite ändå ;)

Idag så var det en mys dag. Vi var hos några vänner i Störvelstorp, vi blev bjudna på tacos och det var supergott.

Tjejerna lekte på jättefint, Mila är så söt. Hon har även typ mognat sen sist, mer skratt och mer rörlighet. Gud vad barnen växer fort, det går för fort.

Det får bli lite kort idag, men jag har verkligen inte inspiration. Bjuder iställte på lite bilder från denna helgen...

My ♥Bilder med min kusins son


Lamija och Mila idag

Bli testpilot för Arla Köket creme fraiche gourmet dill, vinäger och svartpeppar via Smartson

Vill du också ta chansen och vara testpilot för Arla Köket. Just nu kan man anmäla sig till det på Smartson. Klicka här och se vad det handlar om.

Nu söker vi 2 000 gourmander som är sugna på att pröva den nya smaksatta crème fraichen från Arla Köket® i samarbete med Årets Kock. Tillsammans med Årets Kock® 2010, Gustav Trägårdh, har Arla Köket® tagit fram en ny crème fraiche med smaken dill, vinäger, och svartpeppar. Arla har i samarbete med Årets Kock- vinnare tagit fram nya spännande crème fraiche smaker sedan 2006 och är ett välkomnat tillskott i mejeri kylen varje år.

Som Testpilot hos Smartson kommer du att få en värdekupong per post som du sedan kan använda i din matbutik för att hämta två stycken crème fraiche i den nya smaken. Vi och Arla Köket® vill sedan veta vad du tycker om Årets Kock crème fraiche gourmet och hur den smakar. Dina upplevelser delar du med dig på vår blogg samt genom ett testprotokoll.

text + bild från smartson