Onsdag...

En riktigt händelsefull onsdag idag.

Imorse när vi vaknade trodde vi att vi skulle på stan med Lina och lilla söta Mila men det blev inte av eftersom Lina kunde inte idag, får bli nån annan dag. Så jag ringde mamma och frågade om hon ville med och det ville hon. Men det blev inte som man tänkt sig, jag lovar hon lider av riktigt klimakteriebesvär med sina humörsvängnignar och uppförandet. Det blev typ en timme på stan sen var jag tvungen att köra henne hem.


Och när jag ändå var i närheten av huset så körde jag inom hemmet och hämtade pantburkar/flaskor och åkte med Lamija för att panta. Shit alltså, vi hade samlat på oss en proppfull kundvagn med pant så det tog lite tid och det verkar som om alla typ pantade idag. Synd bara att vi hade en massa 50öres burkar så det blev bara 125 kr men men ;)


Efter det var vi på Brännborns Kläder för att jag skulle som de hade byxor och de hade ett par som jag la undan till imorgon, vilket jag inte kommer köpa då jag hittade ett annat par när jag och Lamija åkte ner till stan igen. Jag var i flera affärer och hittade ett par byxor som satt som gjutet på mig, och så var det halva rea priset så det är väl alltid välkommet? Det blev en tunika också men jag glömde byta till större storlek, det kom jag på när jag kom hem så imorgon ska jag bara inom Kappahl och byta till en storlek större. Blev en ny maskara, ett ögonskugga och ett par leggings också. Köpte även ett ögonskugga till mamma, surpuppan, jag inte vet om hon har upptäckt det. Ville inte säga det! :P


Håller på att somna så jag fortsätter imorgon ;)


Kommentera inlägget här :