Hej alla kära

Det har varit så mycket att göra på sistone så jag har inte hunnit uppdatera.

Har varit hos Nejra två gånger, ni vet tjejen som vi försöker samla in pengar till så hon kan bli frisk till sin underbara son. Vilken kämpe hon är, Gud om man hade den där styrkan när man är sjuk. Och så underbar. Jag hoppas verkligen att pengarna samlas ihop i tid.


Snart blir det en överraskning här i bloggen ;) Jag lovar jag ska återkomma till mitt skrivande men bara allt lugnar sig så jag får lite mera tid för mig själv.


Håller på med "Vintern ut, sommaren in" här hemma... förra veckan tvättade jag 20 maskiner tvätt. Alla vinterkläder tvättas och ska in på översta hyllorna i garderoben och sommarkläderna tvättas för att hamna på de nedersta hyllorna i garderoben.


Förrutom det så håller vi på med vår trädgård en hel del, det finns en massa blommor huller om buller och ingen ordning alls så vi ska försöka få lite ordning på det vi vet vad det är, resten får vi vänta med att ta upp när det har växt ut.


Har även sytt en hel del, håller på att sy ihop lite sömmar som har gått på kläder samt att jag har sytt en hissgardin till mina brorsdöttrar och några kuddar som passar ihop med hissgardinen.


Just det, min laptop har lagt av. Är så lat med att ta den in på service men jag vill prova fixa det först själv och för att göra det måste jag först föra över alla mina viktiga filer plus bilder från den för att sen kunna formatera den. Får se om jag hinner med det i helgen.


Nä nu ska jag fixa till mig, min man bjuder på shopping idag =)


Kram kram
Onsdag...

En riktigt händelsefull onsdag idag.

Imorse när vi vaknade trodde vi att vi skulle på stan med Lina och lilla söta Mila men det blev inte av eftersom Lina kunde inte idag, får bli nån annan dag. Så jag ringde mamma och frågade om hon ville med och det ville hon. Men det blev inte som man tänkt sig, jag lovar hon lider av riktigt klimakteriebesvär med sina humörsvängnignar och uppförandet. Det blev typ en timme på stan sen var jag tvungen att köra henne hem.


Och när jag ändå var i närheten av huset så körde jag inom hemmet och hämtade pantburkar/flaskor och åkte med Lamija för att panta. Shit alltså, vi hade samlat på oss en proppfull kundvagn med pant så det tog lite tid och det verkar som om alla typ pantade idag. Synd bara att vi hade en massa 50öres burkar så det blev bara 125 kr men men ;)


Efter det var vi på Brännborns Kläder för att jag skulle som de hade byxor och de hade ett par som jag la undan till imorgon, vilket jag inte kommer köpa då jag hittade ett annat par när jag och Lamija åkte ner till stan igen. Jag var i flera affärer och hittade ett par byxor som satt som gjutet på mig, och så var det halva rea priset så det är väl alltid välkommet? Det blev en tunika också men jag glömde byta till större storlek, det kom jag på när jag kom hem så imorgon ska jag bara inom Kappahl och byta till en storlek större. Blev en ny maskara, ett ögonskugga och ett par leggings också. Köpte även ett ögonskugga till mamma, surpuppan, jag inte vet om hon har upptäckt det. Ville inte säga det! :P


Håller på att somna så jag fortsätter imorgon ;)


Äntligen funkade det

Varje gång jag har försökt att beställa från nån sida så har det varit lite CP och kommit ur kundkorgen men nu äntligen funkade det så nu har jag dessa sötisarna påväg hem till mig:

Till oss


Till LamijaNu räcker det med beställandet, tycker egentligen inte om att beställa men det fick bli denna gång.
Längtar tills nästa vecka då vi får hem grejerna =)