Äntligen lite bättre!

Igår fick jag åka hem från jobbet då jag mådde skit, när jag kom hem så sov jag bort halva dagen, Lamija med.


Jag spydde lite och hade diarré, har idag med. Men idag mår vi båda mycket bättre.


Solen skiner så vi var iväg och handlade på Blomsterlandet, har fixat några blomkrukor ute och sen ska det fixas mer i trädgården.


Får väl passa på nu när det är fint väder.


Skriver sen igen! Lägger in lite bilder också ;)

Ännu en VAB dag...

Alltså kan det aldrig ta slut. Imorse blev jag väckt av Lamija som kom in i sovrummet och började spy. Vi fixade till oredan, jag ringde till jobbet och sa att jag fick stanna hemma med henne. Ringde till dagis och sa att Lamija skulle vara hemma pågrund av att hon spydde. Strax efter att jag ringt och pratat med dagis spyr hon igen... så vi fixade den oredan också... sen gick det en halvtimme och hon skrek och sa att hon hade ont i magen någon minut senare började hon spy en tredje gång... sen en kvart senare var det samma sak och då vår det redan fjärde gången hon hade kräkts på en timme.


Strax innan jag ringde BVC så spydde hon igen och då kom det gult, alltså hon spydde galla. Efter det var hon helt slut så hon låg i soffan bredvid under tiden som jag väntade på att BVC skulle ringa tillbaka. När de ringde sa de att jag skulle akut åka in till Barnmottagningen eftersom det var inte bra att hon klagade på magen.


När jag prata med BVC började hon kräkas igen och klagade ännu mera på magen. Jag ringde Barnmottagninen och de skulle ringa upp mig någon minut senare, när jag berättade om allt som har varit under dagen så  sa hon först att jag skulle komma in med Lamija vid två sen sa hon nä kom med detsamma så jag skulle bara klä på mig... Under tiden jag klädde på mig så spydde hon ännu en gång... alltså sju gånger från typ 8:15 till 11:15... gissa om att hon var svag efteråt.


Vi åkte direkt till Barnmottagningen men så blev jag stoppad av polisen, jag körde lite snabbare än 30 i timmen där det skulle vara 30 men när jag sa till honom att jag var påväg akut till läkaren så sa han att jag kunde köra, jag sa även att jag kör den vägen varje dag och att jag alltid kört över 30 i timmen.


På Barnmottagningen tittade en ny läkare på henne, han var väldigt fin med henne så hon skrek eller grät inte. Efter att ha kollat henne fick jag även två rör att fylla urin med eftersom de ville ha ett urinprov, vilket är lättare sagt än gjort. Enligt de proven de tog där så var allt ok, förmodligen är det vinterkräksjukan men gärna ett urinprov ville de ha. om hon skulle bli sämre skulle jag ringa honom.


På vägen hem körde jag inom dagis för att hämta vagnen eftersom hon skulle vara hos mamma och pappa i helgen då jag jobbar tidigt så kanske de behöver den, tur att jag hämtade den eftersom hon somnade i bilen så jag bara flyttade över henne till vagnen och körde hem den.


Får se hur det blir under dagen, hoppas hon inte spyr mer. Hon vaknade för typ en halvtimme sen och nu har hon fått äta lite skitmat men det är för att hon inte ska ha mat som kan få henne att spy igen...


Fan vad jobbigt det är, jag orkar snart inte med mer... jag förlorar skitmycket pengar på det när jag är hemma men Adis kan ju inte vara hemma, han har ju inte fast så det är inte så smart om han är borta så mycket...


nä nu ska jag se om jag kan göra något vettigt och se till att hon får i sig lite vettig mat...


Dagen i bilder - Adventures in Spring Sun