God morgon

hmm... vaknade för typ knappt en halv timme sen...
loggar in på min bank för att skicka iväg räkningarna och där står att det redan dagits typ 1500 kr... jag bara VA?


Kollade in, 350 kr skulle dras, pensionssparande men det andra ska ju inte dras. sparpengarna för jag över själv.


Jag ringer telefonbanken, eftersom det står två skyddade belopp, båda var EXAKT lika stora så jag är lite fundersam på vad det kan vara. Han kunde inte se mycket men han sa att det ena beloppet dragits från en mataffär och den andra för någon telefonservice, han tyckte dock att det var väldigt konstigt eftersom de var exakt lika stora belopp så jag skulle avvakta till slutet av veckan för att se vad som blev draget, om jag inte har gjort dessa uttag så skulle jag ringa och så gör de en utredning.


Fan vad sur jag blir, tänkte åka och handla lite kläder idag men nääää nu när alla räkningar är betalda så har jag inte så mycket pengar kvar... (Adis pengar kommer att komma på check eftersom de strulat till det på hans jobb så de har inte registrerat hans nya konto ännu, vi bytte bank i början på december liksom...)


Och barnbidraget har vi ju inte fått denna månad, eller inte ännu i alla fall. Den ska också komma på check - gissa om att Kommunen jobbar segt, den skulle komma kanske idag eller senast torsdag sa han gubben i luren igår när jag ringde, i alla fall så registrerade han nu manuellt detta och nästa månad bör pengarna komma på mitt konto. Eller rättare sagt är det Försäkringskassan som gjort detta fel.


Vi ska iväg snart i alla fall, vill se om jag kan hitta något snyggt på halva reapriset, jag brukar handla underkläder när det är halva reapriset. Ska även se om jag hittar något snyggt till ikväll, vi ska ju på middag och sen på bio. Lamija är kvar hos mamma och pappa under kvällen tills vi kommer.förresten, jag har gjort en blogg för bara haitiinsamlingen, den kan ni hitta här


Det blir nog bättre så.


Nu ska vi fixa till oss och sen iväg, funderar på att ta bussen men jag tror inte det för de har haft stormvarning här hehe... får se hur det blir.
Hörs sen igen!


Kommentarer :

#1: Johanna

Störigt med pengarna :(

skriven
#2: Johanna

håller tummarna för den kommer med posten :)Tack så mycket, det samma :)

skriven

Kommentera inlägget här :