Det blev inte som planerat

Jag skulle tanka mitt kontantkort igen innan jag gick hemifrån i och med att jag skickade sms till UNICEF insamlingen. När jag gick in där så hade det dragits 590.60 kr IGEN från mitt konto.


Så jag ringde in till telefonbanken igen och kollade vad det var som pågick, det hade inte varit skumt om det hade varit tre olika summor men tre exakt likadana summor hade varit skumt för vem som helst.


Pratade med en jättetrevlig dam, mycket trevligare är det än på min förra bank.


Hon kollade upp vad det var för bransch på det tredje beloppet och då stod det uttag utomlands men hallå jag är kvar hemma, jag hade inte hunnit lämna hemmet ännu då när det hade hänt.


Hon spärrade mitt kort, hon tror att det är någon som snott kortnummret när jag handlat via nätet. Läskigt är det i alla fall. Hon sa att jag skulle avvakta och se om pengarna försvinner helt från kontot, de står som skyddad belopp just nu, så skulle jag polisanmäla och gå ner till banken med polisanmälan. Sen skulle det ta upp till 3 månader men att jag skulle få tillbaka pengarna i fall de dras från mitt konto.


Surt är det, sen sa jag till hon att föra över mina pengar på Adis konto så jag kunde ta ut dem med hans kort i och med att kortet är hos mig men men jag tänkte inte på att det tar en arbetsdag innan pengarna är på hans konto så nu har man inga pengar, skulle gå på middag och bio ikväll vilket blir bara bio i och med att vi har gratis biobiljetter.


Nu sitter jag här i bilen utanför mina föräldrars hem, Lamija har somnat så jag pallar inte väcka henne. Vi går in när hon vaknat, mina föräldrar är ju på jobbet hur som helst.
>
Sen Adis lön ska ju ha blivit insatt på hans gamla konto, vi får se om det stämmer. Posten har ju inte kommit ännu så vi vet inte om det bli check eller kontot, får kolla upp hur som helst sen när han slutat jobba.


Ska lägga in bilder från nästan snöstormen som är här nu. <

Kommentarer :

#1: moa

fy vad hemskt ,hoppas det löser sig gumman

skriven
#2: Knixie

URS!!!!

Hoppas du får tillbaka pengarna!

skriven

Kommentera inlägget här :