En liten bloggpaus

Jag fick ta en liten bloggpaus, jobbade tidig tur denna helgen. Nu är det avklarat, har haft det rätt mysigt med min älskade man.

I fredags var vi på bio, vi såg Snabba Cash - skitbra film... längtar till nästa del (den kanske har kommit ut :/)


Igår blev det en familjedag efter jobbet, vi tre var ute och busade lite och så mysade vi hemma. Sen på kvällen var vi en runda hos min morbror, hans son var här med sin familj så barnen lekte lite. Sen efter det var vi en lite  runda hos mina föräldrar, Lamija fick  sova över där så jag och Adis åkte på middag. Vi käkade på Premiere, en helt okej Pizzeria, en sen middag (så sent har jag inte ätit på evigheter). Jag käkade en pizza som heter Parma - ost, champinjoner, tomatsås, ungsbakad paprika och parmaskinka men jag valde oxfile istället för parmaskinkan eftersom jag inte äter griskött. Det  var en sån där inlagd ungsbakad paprika - DET VAR JÄTTEGOTT!!!


Adis valde samma vanliga, Al Fungi med oxfile på.
Efter det blev det lite mys här hemma och sen var det dags för mig att sova eftersom det var en tidig morgon idag med.


Ikväll har han jobbat så jag och Lamija har mysat här hemma. Jag har nu tänt jättemycket ljus här hemma och väntar på att Adis ska komma. Imorgon är det en tidig dag för alla tre, köra Adis till jobbet först, sen Lamija till dagis sen jag till jobbet. Lång dag men men... sen är jag ledig, måste iväg för att köpa något till min bror eftersom han fyller 30 år på tisdag... börjar bli gammal brossan :P


Jag ska se om jag hinner lägga in lite bilder från igår, har även handlat lite på rean i fredags så jag får se om jag orkar fota och lägga in...


Ha det bra alla!!!


Det blev inte som planerat

Jag skulle tanka mitt kontantkort igen innan jag gick hemifrån i och med att jag skickade sms till UNICEF insamlingen. När jag gick in där så hade det dragits 590.60 kr IGEN från mitt konto.


Så jag ringde in till telefonbanken igen och kollade vad det var som pågick, det hade inte varit skumt om det hade varit tre olika summor men tre exakt likadana summor hade varit skumt för vem som helst.


Pratade med en jättetrevlig dam, mycket trevligare är det än på min förra bank.


Hon kollade upp vad det var för bransch på det tredje beloppet och då stod det uttag utomlands men hallå jag är kvar hemma, jag hade inte hunnit lämna hemmet ännu då när det hade hänt.


Hon spärrade mitt kort, hon tror att det är någon som snott kortnummret när jag handlat via nätet. Läskigt är det i alla fall. Hon sa att jag skulle avvakta och se om pengarna försvinner helt från kontot, de står som skyddad belopp just nu, så skulle jag polisanmäla och gå ner till banken med polisanmälan. Sen skulle det ta upp till 3 månader men att jag skulle få tillbaka pengarna i fall de dras från mitt konto.


Surt är det, sen sa jag till hon att föra över mina pengar på Adis konto så jag kunde ta ut dem med hans kort i och med att kortet är hos mig men men jag tänkte inte på att det tar en arbetsdag innan pengarna är på hans konto så nu har man inga pengar, skulle gå på middag och bio ikväll vilket blir bara bio i och med att vi har gratis biobiljetter.


Nu sitter jag här i bilen utanför mina föräldrars hem, Lamija har somnat så jag pallar inte väcka henne. Vi går in när hon vaknat, mina föräldrar är ju på jobbet hur som helst.
>
Sen Adis lön ska ju ha blivit insatt på hans gamla konto, vi får se om det stämmer. Posten har ju inte kommit ännu så vi vet inte om det bli check eller kontot, får kolla upp hur som helst sen när han slutat jobba.


Ska lägga in bilder från nästan snöstormen som är här nu. <

Får hjälpa min moster lite nu

Min moster är sjukpensionerad, hon var med om en bilolycka när hon var ung så hon har alltid haft problem med ryggen och den vänstra(tror jag) axeln och på senare år har det blivit bara värre.

Hon är 42 och snart rullstolsbunden tror jag för så dåligt mår hon. Hon ringde precis och frågade om jag kunde ta ner tvätten till tvättstugan åt henne för min kusin hade stuckit iväg nånstans och hon klarade inte det själv.


Så nu ska vi klä på oss varmt, det snöar ju för fullt ute och sen drar vi till tha city... ska se om det finns något snyggt på slutrean..


Kommer med resultatet senare..


GLÖM INTE ATT KOLLA IN OM NI HITTAR NÅGOT TILL ERT BARN, DET ÄR INTE MÅNGA SLANTAR DET HANDLAR OM OCH SAKERNA ÄR SOM NYA!!!

Hör sen igen....


... so long!!!