Snöar för fullt

Det har snöat idag hela dagen, bokstavligen. Sen jag föddes imorse så har det snöat och jag undrar när det ska sluta? Vi har snart snö ända upp till fönstret på den ena sidan vilket är knäppt kan jag tycka i och med att jag bor i Skåne...


Lamija är så svår med att sova, i helgen ska jag och hon öva på det eftersom jag är ledig och hemma. Hon ska inte få sova på dagen för att hon ska lägga sig tidigt på kvällen som hon har gjort innan, detta kan inte fortsätta såhär.
Hon kan inte lägga sig vid elva på kvällen, det funkar inte... jag vill att hon ska sova senast åtta precis som innan.


Vid fem ska vi i alla fall hämta Adis och sen till MAXI för att skicka iväg pappren till Ajdina och sen handla lite. Jag har funderat på att göra tacopaj idag men jag orkar inte, det blir tortillas istället.


Nä nu ska jag mysa ner mig under en filt, Lamija sover så jag ska vila lite.


Lite uppdatering

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag haft jättemycket att göra på sistone... Dels var det en jobbig jobbevecka förra veckan sen har Lamija fått en massa utslag så det har varit mycket kring det också...


I lördags skulle vi till Göteborg, Adis kusin Samir som spelar dragspel och sångernskan Hanka Paldum skulle ha en föreställning där men det blev inte av för oss, det var slutsåld redan för en månad sen... Ska se om där är biljetter ikväll så vi kan åka till Växjö för att kolla. Ni kanske såg dem på Nyhetsmorgon på tv 4.


Verkar inte finnas några biljetter så det blir ingen konsert för vår del =( Jag som så gärna ville gå och se henne, jag har älskat hennes musik sen barnaben, hon är liksom en förebild för mig.


Så jag tänkte att jag skulle vara ledig från jobbet men jag fick hoppa in på morgonen vilket är bra så jag slapp använda en semester dag :p


Jag får se vad jag ska hitta på idag, det snöar på som f*n i alla fall så det kanske blir att stanna hemma hur som helst... eller jag måste i alla fall skicka iväg lite saker till min svärsyster, hon behöver nämligen en blankett som vi fyller in som heter Inbjudan för släktbesök eftersom hon ska komma på besök. Vi längtar!!!


Så det ska jag skicka in idag så hon kan komma, vi ska även skicka iväg till mina svärföräldrar med så de kan komma till sommar.


Jag fattar varför man inte kan skaffa ett enklare system när man ska ansöka om visum i Sverige, jag menar de har ju redan varit här på besök och kan man inte bara typ nästa gång gå in och söka utan att behöva en massa papper. Det tar ju runt en vecka för pappren att komma fram till Sarajevo - men hallå det är inte till nordpolen jag skickar utan till Bosnien som ligger i Europa...


Jag ska baka en ny sorts kaka idag, den kallas för Monte och ska ha samma smak som barn efterätten från Zott. Så jag måste till affären och köpa lite ingredienser till den för jag har inte allt hemma.


Ska se till att fylla i blanketterna nu och sen blir det att klä oss varmt så vi inte fryser ute ;)


Hörs igen, kanske jag hinner sätta in lite bilder på mina nya inköp.


Ja, jag vet

... det var ett tag sen jag skrev sist men jag har verkligen haft jättemycket att göra så jag har inte hunnit, sen har jag blivit moderator på en forum som jag besöker jättemycket så jag har haft mycket att göra.
Har dessutom jobbat kvällspass hela veckan och haft mycket med Lamija att göra också eftersom hon har något utslag som jag tror beror på allergier så jag har varit hos läkaren några gånger med henne och så.
Idag är det ju alla hjärtans dag men så firar jag inte det så det har varit en vanlig jobbedag idag ;)
Jag lever i alla fall och jag lovar att höra av mig så fort jag fått lite tid över...
Ha det bra alla!