OMG, jag kan inte fatta detPå torsdag åker jag och Lamija, Gud vad man längtar men samtidigt tycker jag att det är tråkigt eftersom Adis kommer inte förrän 11 dagar senare =(

Idag har vi haft en bra sovmorgon, Lamija sov till 10:40 idag så vi sov också. Sen så var det ringa till Skatteverket och se vad det var för fel de hade gjort och nu är det fixat =) Men det tog ett bra tag eftersom man blev skickad hit och dit och hit och dit, till slut hamnade man rätt och hon visste vad jag skulle göra och vad som var fel.

Sen vid ett så kom Johanna och Vilda, töserna lekte lite. Det var jättekul, det bestämdes också att imorgon på eftermiddagen så skulle vi träffas på bibblan och prata lite. Det var längesen vi Lattemorsorna träffades, och nu när jag åker och allt vill jag gärna träffa alla. Ska för deras skull hålla bloggen uppdaterad så gått det går så att de kan hänga med om allt som sker på semestern =)

Nu sover Lamija, jag ska snart laga mat, det blir samma som det hjärtformade eftersom jag försöker tömma frysen innan jag ska på semester. Sen vet jag inte om jag ska baka kakor också, ett gott bosniskt recept på något som heter Oblanda... lägger upp bilder i så fall ;) och recept så klart ;)

Jag har försökt få tag på någon på Turistbyrån Papalina idag, men det har inte gått. Hoppas jag får tag på dem senast onsdag för jag måste lämna säckarna med kläderna som jag samlat in till barnhemmet i Sarajevo.
För er som inte har råd med flyget ner till Bosnien så rekomenderar jag varmt bussbolaget Papalina. Ett säkert sätt att resa på. Jag har själv rest med dem många gånger och de är jättebra.OM 4 DAGAR

Kommentera inlägget här :