Det var ett tag sen... eller?Det är så mycket o göra nu för tiden så man hinner inte med helt enkelt.

I fredags kom Sanela med familjen och sov över, de är påväg till Bosnien. Hoppas de har kommit fram. Det var jättekul, de är ju helt underbara =) Jag, hon, Lamija, Dino och Belmin var på Väla. Det var kul. Jag hittade ett par skor, Sanela köpte likadana =) sen så var det inte mycket annat shoppande...

När vi kom hem käkade vi och barnen la sig, sen så satt vi till ganska sent och pratade vilket är jättekul.

De åkte tidigt igår morse. 

På eftermiddagen var vi på kalas hos lilla Vilda, hon fyllde ett år den 4 juni om jag inte misstar mig =) Det var jättetrevligt, de hade tänkt o grilla men vädret tillät inte det så Johanna hade gjort en jättegod kycklinggryta =)

Det var trevligt men Lamija var inte på humör, hon var riktigt gnällig hela dan.

Ja mitt i allt detta så håller vi på och storstädar hemmet, eller det är klart äntligen. Hållar på och packar också för jag och Lamija åker ju på torsdag =)

Jag hade packat lite för mycket så jag måste tänka ut vad jag ska lämna i väskan som Adis ska ta med när han kommer.

Idag kom Maria och Dragan med lilla Lukas, det var jättetrevligt. De kanske kommer och hälsar på oss i Sarajevo, hade varit kul =)

Just det, mitt i allt detta röra så har Lamija slarvat bort mitt batteri till digitalkamern, den ena laddaren är trasig och den andra hittar vi inte. Har ju inte tagit bild på henne sen födelsedagen =(
Idag beställde jag ett nytt batteri, det kvittar väl om man har två ;) men laddare väntar jag med, får se om jag hittar den innan jag åker annars så kan jag låna en när jag är i Sarajevo för min svärsysters på jobbet är likadan som min så jag kan få använda den =)

Nä nu ska jag vidare, ha det gött

XOXO

Kommentera inlägget här :