OMG, jag kan inte fatta detPå torsdag åker jag och Lamija, Gud vad man längtar men samtidigt tycker jag att det är tråkigt eftersom Adis kommer inte förrän 11 dagar senare =(

Idag har vi haft en bra sovmorgon, Lamija sov till 10:40 idag så vi sov också. Sen så var det ringa till Skatteverket och se vad det var för fel de hade gjort och nu är det fixat =) Men det tog ett bra tag eftersom man blev skickad hit och dit och hit och dit, till slut hamnade man rätt och hon visste vad jag skulle göra och vad som var fel.

Sen vid ett så kom Johanna och Vilda, töserna lekte lite. Det var jättekul, det bestämdes också att imorgon på eftermiddagen så skulle vi träffas på bibblan och prata lite. Det var längesen vi Lattemorsorna träffades, och nu när jag åker och allt vill jag gärna träffa alla. Ska för deras skull hålla bloggen uppdaterad så gått det går så att de kan hänga med om allt som sker på semestern =)

Nu sover Lamija, jag ska snart laga mat, det blir samma som det hjärtformade eftersom jag försöker tömma frysen innan jag ska på semester. Sen vet jag inte om jag ska baka kakor också, ett gott bosniskt recept på något som heter Oblanda... lägger upp bilder i så fall ;) och recept så klart ;)

Jag har försökt få tag på någon på Turistbyrån Papalina idag, men det har inte gått. Hoppas jag får tag på dem senast onsdag för jag måste lämna säckarna med kläderna som jag samlat in till barnhemmet i Sarajevo.
För er som inte har råd med flyget ner till Bosnien så rekomenderar jag varmt bussbolaget Papalina. Ett säkert sätt att resa på. Jag har själv rest med dem många gånger och de är jättebra.OM 4 DAGAR

Det var ett tag sen... eller?Det är så mycket o göra nu för tiden så man hinner inte med helt enkelt.

I fredags kom Sanela med familjen och sov över, de är påväg till Bosnien. Hoppas de har kommit fram. Det var jättekul, de är ju helt underbara =) Jag, hon, Lamija, Dino och Belmin var på Väla. Det var kul. Jag hittade ett par skor, Sanela köpte likadana =) sen så var det inte mycket annat shoppande...

När vi kom hem käkade vi och barnen la sig, sen så satt vi till ganska sent och pratade vilket är jättekul.

De åkte tidigt igår morse. 

På eftermiddagen var vi på kalas hos lilla Vilda, hon fyllde ett år den 4 juni om jag inte misstar mig =) Det var jättetrevligt, de hade tänkt o grilla men vädret tillät inte det så Johanna hade gjort en jättegod kycklinggryta =)

Det var trevligt men Lamija var inte på humör, hon var riktigt gnällig hela dan.

Ja mitt i allt detta så håller vi på och storstädar hemmet, eller det är klart äntligen. Hållar på och packar också för jag och Lamija åker ju på torsdag =)

Jag hade packat lite för mycket så jag måste tänka ut vad jag ska lämna i väskan som Adis ska ta med när han kommer.

Idag kom Maria och Dragan med lilla Lukas, det var jättetrevligt. De kanske kommer och hälsar på oss i Sarajevo, hade varit kul =)

Just det, mitt i allt detta röra så har Lamija slarvat bort mitt batteri till digitalkamern, den ena laddaren är trasig och den andra hittar vi inte. Har ju inte tagit bild på henne sen födelsedagen =(
Idag beställde jag ett nytt batteri, det kvittar väl om man har två ;) men laddare väntar jag med, får se om jag hittar den innan jag åker annars så kan jag låna en när jag är i Sarajevo för min svärsysters på jobbet är likadan som min så jag kan få använda den =)

Nä nu ska jag vidare, ha det gött

XOXO

Dagens inköp + min nya klockaIdag var jag och handlade på maxi... gissa om att jag gjorde ett kap =)

Bilden är lite suddig (tagen med mobilen), det är i alla fall Isadora.

Jag köpte tre sådana paletter med smink, 2 nagellack och 5 puder... allt detta kostade 290 kr =)
Här kommer även min nya klocka... köpte den i helgen...