Vedad 18 månader

Då har denna buse blivit 18 månader. Ett och ett halvt år sedan han föddes och det känns som om det vore igår jag gick höggravid och väntade på att han skulle titta ut.


Han är en väldigt livlig pojke men en väldigt snäll och empatisk kille. Han älskar fotboll och bilar, främst fotboll.
Sedan han släppte och började gå så har han nog sparkat på en boll nästintill hela tiden.
 
Som person är han väldigt glad, gnäller han eller så då är det något som inte står rätt till. Han har nästinstill alltid ett leende på läpparna och kan få en att le oavsett situation. Mycket charmig kille så tjejerna kommer nog att bli galna. Han hejar på alla med leende och med att vinka, ännu en grej som jag älskar mycket med honom.
 En sak hos honom som jag upptäcker mer och mer varje dag är hur smart han är. Han verkligen tänker till innan han gör något som tex häromdagen skulle vi hem och han gick med sin söta lilla ryggsäck på ryggen och när jag låser upp dörren så står han utanför tills jag stängt av larmet, när larmet var avstängt så gick han in. Han kan några ord, pratar inte i meningar som Lamija gjorde i hans ålder men pojkarnas tal kommer lite senare. Dock förstår han allt man säger till honom och kan följa intruktioner. Än så länge pratar han bosniska men förstår en hel del på svenska trots att han inte är på förskolan så ofta. 
 
På kontrollen var han lite blyg, han hade ju inte träffat dem på länge så det var väntat. Vaccinationen gick bra, han gnällde så länge hon höll i benet och när benets släppte så slutade han gråta.Vikt: 10370 g
Längd: 86 cm
Mycket nöjda på BVC med honom

Kommentarer :

#1: Jennifer

Vilken sötnos, riktigt charmig är han <3

Svar: Ja han är ett charmtroll ❤️ tack :)
Ilhana

skriven

Kommentera inlägget här :