Recept - LCHF Fröknäcke


Ingredienser
1,5 dl solroskärnor
1,5 dl linfrö
1 dl sesamfrö
1 dl chiafrö
4 msk pofiber
2 msk fiberhusk
4 msk olivolja
5 dl vatten
salt
ev flingsalt
 
Sätt på ugnen på 150 grader (gärna varmluft).
Blanda alla ingredienserna utom flingsalt, låt smeten stå i ca 15 minuter.
Platta ut halva smeten på en plåt med bakplåtspapper. Strö på flingsalt på smeten om så önskas.


Låt plåten stå i ugnen i ca 30 minuter, ta ut dem och skär i bitar och sedan lägg tillbaka plåten i ugnen i ca 30 minuter till. 

När det har gått ytterligare 30 min stänger man av ugnen, öppnar dörren och låter dem stå där och kallna samtidigt som de blir krispiga och goda.

Taggar: hemmagjord, knäckebröd, lchf, lchf fröknäcke, recept;

Kommentera inlägget här :