Lite trött eller?

Nu när Vedad äntligen ligger i sängen tänkte jag tvätta lite samt vattna i trädgården, har gjort så fint i mina pallkragar samt det har börjat blomma i buskarna i rabatten så det är helt underbart.
 
Varmt är det också så AC-en är igång så det är lite behagligt att sitta ner nu.
 
Jag är så trött! Börjar nog bli gammal med för jag stod och funderade ett tag i vilket fack jag skulle hälla i tvättmedlet och när jag väl häller så häller jag i fel så jag fick extra jobb.
 
Väntar på att maskinen ska bli klara så jag kan hänga upp tvätten och sedan påbörja med strykandet så att kläderna är klara innan helgen.
.
 
To do list:
Städa badrummet
Städa toalett 1
Städa toalett 2
Städa köket
Städa vardagsrummet
Städa vårt sovrum
Städa tvättstugan
Städa ovanvåningen
Lamijas rum och garderob
Vår garderob
 
Slänga på återvinningen
 
Låter som en del men vi är två om det samt att Lamija ska städa sitt själv, allt utom dammsugning och våttorkning. Jag är redan igång så sovrummet är klart när kläderna är klara, den ena toaletten tar jag lite efter hand. Ska bara fixa det sista så redan imorgon är det klart.
 
Maskinen är strax klar så jag får gå och fixa inför strykningen, ta fram allt så får vi se vad jag ska titta på under tiden. Igår tittade jag på Awkward, säsong 3 så jag lär väl fortsätta titta på det.

Kommentera inlägget här :