Crazy Tuesday

Igår var det en riktigt tuff dag, jag fattar inte att jag klarade av den utan att bryta fastan men viljan är stark så det är väl därför.
 
Som ni vet startade jag dagen med att ta tåget till Malmö, det var lite för mycket folk så fram till Lund så fick jag sitta trångt och jag kände lite illamående av det men blev bättre när jag väl var på plats på Dockan.
 
Efter utbildningen blev det en ny tur med tåget men denna gången var det inte lika mycket folk så med musik i lurarna satt jag i tysta avdelningen och slumrade till lite då och då. 

 
När jag kom hem hämtade jag barnen, spenderade pyttelite tid med dem och sedan var det dags att köra dem till mina föräldrar för vi hade en stor grupp på paintballen så jag fick följa med. Dock hade vi inte så mycket i huvudet sist vi handlade till paintballen så jag fick köra till Gantofta för att hämta lite grejer. Med huvudvärk och en massa stress att hinna tillbaka innan gruppen kommit kände jag mig helt slut när jag kom fram till paintballen men jag hann.

Paintballen pågick i några timmar och sen när allt var fixat där körde vi och hämtade barnen, klockan var över åtta då och ett under att Vedad inte somnat men han hade tydligen saknat mig så mycket så han ville inte sova.
 
Min underbara mamma hade gjort mat till oss, hon visste att vi skulle vara trötta så ville hon bevara oss matlagning igår. Det blev burek med spenat och fetaost.


När vi kom hem hade vi lite mys i sängen innan barnen lades. Vedad blev nöjd och även Lamija.
 
Kl 21:53 var det dags att äta, jag åt lite (väldigt lite) och sedan la jag mig i sängen, tog några gifflar och lite att dricka sen somnade jag med tankarna om att jag skulle äta någon bit choklad. Vaknade av att Adis tog av mig glasögonen men jag bara vände mig och somnade om.
 
Klockan skrämde mig halvt till döds när det ringde 2:15 för att äta men jag var för trött så jag tog lite att dricka ur flaskan jag hade vid sängen och sedan somnade om.

Kommentera inlägget här :